Gruodžio mėnuo – stebuklo laukimo mėnuo, kuris baigiasi pačiomis gražiausiomis, jaukiausiomis bei šviesiausiomis metų šventėmis – šv. Kalėdomis.

Šiomis dienomis šeimose ir draugų tarpe patirsime ir išgyvensime daug nepakartojamai gražių, šviesių, malonių bei džiugių akimirkų…

VšĮ Alytaus šeimos pagalbos centras skelbia šviesos, džiaugsmo, jaukumo konkursą „KALĖDŲ ŽIBURIAI”

DALYVAUTI ir LAIMĖTI yra labai paprasta:

  • RAGINAME konkurse dalyvauti VISUS, VISUS, VISUS.
  • KVIEČIAME su mumis pasidalinti pačiomis įvairiausiomis savo šventės šviesų akimirkomis. Mes tikrai žinome, kad dabar yra pats laikas imti fotoaparatą ar telefoną į rankas ir įamžinti savo namų, savo miesto/miestelio eglučių, aikščių ar kitų lankytinų vietų šventinius žiburius.
  • SIŪLOME šiuo konkursu DALINTIS su visais savo draugais bei pažįstamais, juk kuo daugiau dalyvaujančių, tuo smagiau.
  • Nuotraukų LAUKSIME iki 2023 m. sausio 6 d. Jas siųskite el. paštu: rrasaax@yahoo.com arba Vaikai yra vaikai. Alytaus rajonas messenger’io pagalba.
  • Jums labiausiai patinkančias nuotraukas ir jų autorius PALAIKYKITE, t.y. apdovanokite savo „patiktukais”, širdelėmis ir kt. emocijomis. Balsuoti už jas galėsite 2023 m. sausio 6 – 15 dienomis.

Nugalėtojus SKELBSIME 2023 m. sausio 16 dieną.

Tris nuotraukų autorius, kurios surinks daugiausiai Jūsų vertinimų, apdovanosime VšĮ Alytaus šeimos pagalbos centro dovanėlėmis.

Linkime sėkmės ir laukiame Jūsų konkursui skirtų nuotraukų. PAČIŲ GRAŽIAUSIŲ IR GERIAUSIŲ ŠVENČIŲ!